Weber Pizzasteen Rechthoekig

49,-

Niet op voorraad

  • 2-3 dagen levertijd
  • Betaal in 3x - 0% rente
  • Bezoek onze winkel in Naarden
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

Weber Original Pizza steen

De pizzasteen is een hittebestendige steen die geplaatst kan worden op de barbecue. Uitermate geschikt voor het bakken van pizza, brood, taarten en cake. En natuurlijk ook voor het grillen van groente-, vis- en vleesgerechten. De pizzasteen is verkrijgbaar in een rond en een rechthoekig model. 

De steen is 44 x 30 cm, is 12 mm hoog en weegt 5,5 kg.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Weber Pizzasteen Rechthoekig
Merk Weber
Soort Pizzasteen
Materiaal Aluminium, Cordieriet
Afmetingen (H x B x D) 1.5 x 44 x 30 cm
Afmetingen verpakking (H x B x D) (H x B x D) 3.5 x 47 x 31 cm
Bekijk volledige specificaties
Beoordeling door Hans Hogenboom (geplaatst op 08-12-2015)
Super steen en super service, de steen was bij de eerste levering gebroken en weer geruild
“pizzasteen weber”
Beoordeling door karin (geplaatst op 05-01-2015)
Pizzasteen rechthoekig, Wij gebruiken de steen zonder alu plaat,het werkt perfect.na z'n 12 minuten heb je een lekkere pizza.
“Weber Original Pizza steen rechthoekig”
Beoordeling door Patrik Jonkman (geplaatst op 04-07-2013)
Mooie steen, alleen wat in de gebruiksaanwijzing staat klopt niet. Moet op indirecte wijze gebruikt worden, en zou in 10-12 minuten klaar zijn. Dit geprobeerd, maar na 35 minuten nog niet gaar (200 gr warm). Toen op internet gaan lezen op bbq-forums, en daarin stond dat je de aluminium plaat er zeker van tussen moest laten. Dit gedaan, en moest de pizza nog 10 minuten. Dus hij lag er al 45 minuten op op 200 graden. Na veel lezen zeggen alle mensen, die aluminium plaat niet gebruiken, en de pizza bakken op directe wijze, en de steen bestrooien met bloem. Dit laatste heb ik nog niet kunnen proberen helaas. Alleen de gebruiksaanwijzing kopt niks van!! Verder snel geleverd door de BBQ shop en netjes verpakt voor een goede prijs. Dus weber, geef eens een goede tip hoe wel een goede pizza te bakken!!
Back to top
  Loading...