Weber Houtskoolrails Tweedelig

14,99

Ruim op voorraad

Ophalen in onze winkel
  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • Betaal nu in drie keer
  • Winkel 7 dagen per week open
  • Klantbeoordeling 9.1 uit 19.000+ reviews

Weber Brikettenrails (per 2 stuks)

Brikettenrails (per 2 geleverd) wordt gebruikt om de briketten aan de zijkant van de barbecue te houden. U kunt hierdoor m.b.v. de druipbakjes makkelijker indirect barbecuen. De brikettenrails houden bij het indirect barbecueën de briketten keurig vast aan de zijkant van de ketel. Bevestig de rails op het onderrooster en verplaats ze naar keus om de warmte precies daar te krijgen waar u wilt.

Bekijk volledige omschrijving
Specificaties voor de Weber Houtskoolrails Tweedelig
Merk Weber
Soort BBQ-gereedschap
Afmetingen (H x B x D) 5.33 x 8.89 x 31.24 cm
Afmetingen verpakking (H x B x D) (H x B x D) 33.27 x 5.84 x 9.91 cm
Bekijk volledige specificaties
“weber briketten rails”
Beoordeling door F.Bosman (geplaatst op 27-08-2015)
Artikel was nier voorradig tijdens bestelling kreeg daar direct een mail over gelijk gebeld en prima opgelost
“Onmisbare accessoire”
Beoordeling door Ron (geplaatst op 23-08-2012)
Onlangs een vriend van mij uitgenodigd voor een BBQ-workshop 'Franse Scharrelkip op de Weber'. Hij heeft dezelfde Weber als ik, alleen (toen nog) zonder de onmisbare Brikettenrails. Had ik direct een mooi verjaarscadeau voor hem. Binnen 2 dagen waren ze binnen, zoals beloofd op de site! Top!
“Weber Brikettenrails”
Beoordeling door Tonny (geplaatst op 27-06-2011)
het is bijna te simpel voor woorden maar erg handig deze brikettenrails. Je kent vast het fenomeen wel als je een speklapje, hamburger of saucijs op je bbq hebt liggen, vet drupt op je briketten en het begint enorm te roken. Daarbij ligt het vlees recht boven het vuur en verbrand het ook nog eens makkelijk, zonde, zonde, zonde. Inmiddels gebruik ik enige tijd deze brikettenrails. In het midden plaats ik de lekbakjes (of eventueel wat alu-folie), de brikettenrails er tegenaan en de briketten stort ik aan de zijkant tegen de brikettenrails aan. Vlees in het midden van het rooster boven de lekbakjes, alle ventilatieopeningen open, deksel erop en in alle rust wordt het vlees rondom gaar. Geen gedoe met rook en verbrand vlees. Zelfs visspiesjes kun je zo op de bbq leggen, ideaal.
Back to top
  Loading...