U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Tom's BBQ Workshops
Weber Barbecue Workshop: Word een ware Grillmeester!Barbecueën is HOT! Het barbecueën wordt steeds populairder en we maken steeds meer verschillende gerechten op onze barbecues. Van Pulled Pork tot een bierkip, van picanha tot cup cakes. Met behulp van de juiste temperatuur en vele accessoires kun je complete culinaire maaltijden voorschotelen aan je gasten. Nu kun je te weten komen hoe je een ware Grillmaster wordt! Barbecueshop organiseert in samenwerking met Weber en dé Weber Grillmaster Ed van de Schootbrugge workshops waarin jij de fijne kneepjes van het barbecueën leert op een prachtige locatie in Eemnes. Tijdens deze workshop ervaar je hoe je het lekkerste eten bereidt door bijvoorbeeld direct- en indirect te grillen, temperatuurbeheersing en het gebruik van kruiden en specerijen. Al dat lekkers moet natuurlijk opgegeten worden onder het genot van een heerlijk drankje. Tijdens de workshops wordt er gebarbecued op zowel gas- als houtskoolbarbecues van Weber. Pronkstukken van Weber zijn toch wel de Mastertouch en de Genesis II. Het maakt niets uit wat voor barbecue je thuis hebt, juist iedereen kan meedoen aan deze workshop, of je nou een geoefende griller bent of een beginnende barbecueër! Kom gezellig met vrienden, familie, collega’s of alleen, het belooft een smaakvolle en gezellige workshop te worden. De Weber Grillmaster Ed van de Schootbrugge maakt een keuze uit verschillende menu’s waarmee gewerkt gaat worden. Om ervoor te zorgen dat iedereen bij de workshops de volledige aandacht kan krijgen kunnen zich per keer maximaal 20 personen aanmelden. Hopelijk tot ziens bij deze fantastische en smakelijke BBQ workshop!
|
![]() |
|
Barbecue Workshop: Word een ware Big Green Egg Kamado GrillmasterBarbecueën is HOT! Het barbecueën wordt steeds populairder en we maken steeds meer verschillende gerechten op onze barbecues. Van Pulled Pork tot een bierkip, van picanha tot cup cakes. Met behulp van de juiste temperatuur en vele accessoires kun je complete culinaire maaltijden voorschotelen aan je gasten. Nu kun je te weten komen hoe je een ware Grillmaster wordt! Barbecueshop organiseert in samenwerking met Big Green Egg en dé bekende Big Green Egg chefs Leonard Elenbaas en Jeroen Hazebroek (bekend van de kamado bestsellers Hete Kolen en Hete Rook) workshops waarin jij de fijne kneepjes van het barbecueën leert. Tijdens deze workshop ervaar hoe je het lekkerste eten bereidt door bijvoorbeeld direct- en indirect te grillen, temperatuurbeheersing en het gebruik van kruiden en specerijen. Al dat lekkers moet natuurlijk opgegeten worden onder het genot van een heerlijk drankje. Tijdens de workshops wordt er gebarbecued op negen Big Green Egg modellen. Het maakt niets uit wat voor kamado je thuis hebt, juist iedereen kan meedoen aan deze workshop, of je nou een geoefende griller bent of een beginnende barbecueër! Kom gezellig met vrienden, familie, collega’s of alleen, het belooft een smaakvolle en gezellige workshop te worden. De chefs maken een keuze uit verschillende menu’s waarmee gewerkt gaat worden. Om ervoor te zorgen dat iedereen bij de workshops de volledige aandacht kan krijgen kunnen zich per keer maximaal 30 personen aanmelden.
|
Bestel hier snel je tickets!
2018
Week 21
Woensdag 23 mei: | Tom's BBQ Workshop |
Week 22
Woensdag 30 mei: | Tom's BBQ Workshop |
Week 23
Woensdag 6 juni: | Tom's BBQ Workshop |
Week 25
Woensdag 20 juni: | Tom's BBQ Workshop |
Week 26
Woensdag 27 juni: | Tom's BBQ Workshop |
Week 27
Woensdag 4 juli: | Tom's BBQ Workshop |
Week 29
Woensdag 18 juli: | Tom's BBQ Workshop |
Week 31
Woensdag 1 augustus: | Tom's BBQ Workshop |
Week 32
Woensdag 8 augustus: | Tom's BBQ Workshop |
Week 33
Woensdag 15 augustus: | Tom's BBQ Workshop |
Week 34
Woensdag 22 augustus: | Tom's BBQ Workshop |
Week 35
Woensdag 29 augustus: | Tom's BBQ Workshop |
Week 41
Woensdag 10 oktober: | Tom's BBQ Workshop |
Week 43
Woensdag 24 oktober: | Tom's BBQ Workshop |