Hout gegrilde Tilapia Filet  (BBQ recept vis)

Voorbereidingstijd 10 minuten
Kooktijd 10 minuten
Porties 4 personen

Ingrediënten

2 citroenen (persen)
1 etlepel olijfolie
1 grote teen knoflook
2/3 cedar planken (volgezogen met water) voor het grillen
1 eetlepel zout en peper
Tilapia filets of andere witte vis


Bereidingswijze

1 Leg de planken in het water voor circa 30 minuten en laat ze volzuigen. Elke plank kan circa 2-3 filets bevatten.
2 Voeg de citroensap, knoflook en olijf olie samen. Smeer iedere visfilet goed in en voeg zout en peper toe aan de gemarineerde vis.
3 Leg de houten planken op de hete grill. Voeg de visfilets toe zodra het hout begint te roken en kraken.
4 Grill voor circa 8 minuten  tot de vis gaar is. Check – indien nodig - met een vork of ze gaar zijn.


Een simpel gerecht, maar met een verrassende smaak!


EET SMAKELIJK!

Ga terug naar het overzicht met alle barbecuerecepten.

Back to top
  Loading...