U heeft geen producten in uw winkelwagen.
Smokewood Red Wine Chunks
Smokewood Red Wine Chunks is afkomstig van wijn en port vaten die na ca. tien jaar niet meer gebruikt worden om wijn in te rijpen. Deze vaten zijn in de regel gemaakt van Amerikaans eiken maar ook van inlands eiken. Ook is dit hout verzadigd van diverse port- en wijn soorten en zit dus vol van deze aroma. Je kan deze mini blocks eenvoudig over de kolen strooien zonder eerst te weken in het water. Geef een heerlijke eigen smaak aan vlees, vis en groente. Dankzij Smokewood zal outdoor cooking nooit meer hetzelfde zijn.
|
|
![]() |
Hoe werkt Smokewood op een gasbarbecueOp een gasbarbecue kunt u het beste ten alle tijden een rookdoos gebruiken.Plaats de rookdoos op de hitteverdelers onder het rooster. Zet dan de branders op de hoogste stand, totdat rookontwikkeling ontstaat.Plaats het eten op het rooster en zet de branders op low/medium. En tot slot sluit de deksel zodat de aroma’s optimaal kunnen circuleren. |
Hoe werkt Smokewood op een houtskoolbarbecueSmokewood Rough Cut moet 30 minuten in een beetje water weken voordat u ze over de gloeiende kolen strooit. Smokewood Mini en Maxi Blocks kan je direct over de gloeiende kolen strooien. Voor Smokewood Fine en Middle gebruik je een Smokewood rookdoos. Je kan ook een zakje van dik aluminiumfolie vouwen. Plaats vervolgens het eten op het rooster. En tot slot sluit de deksel van de barbecue of rookoven zodat de aroma’s optimaal kunnen circuleren. |
![]() |
Merk | Big Green Egg |
---|---|
Soort | Houtsnippers en rookmot |