U heeft geen producten in uw winkelwagen.
Champignons met bosui
Voorbereidingstijd | 10 minuten |
Kooktijd | 8 minuten |
Porties | 4 personen |
Ingrediënten
8 | kastanjechampignons |
8 | bosuitjes |
|
|
Marinade |
|
1 | tl. chilipoeder |
1 | tl. nootmuskaat |
1 | tl. kaneelpoeder |
2 | sjalotjes |
1 | rode peper |
60 | ml. witte wijnazijn |
30 | ml. sojasaus |
15 | ml. olijfolie |
zout |
Bereidingswijze
1 | Snipper de sjalotjes en hak de rode pepers en de knoflook fijn. Mix alle ingrediënten voor de marinade in de blender. |
2 | Snijd de bosuitjes in stukjes van ongeveer 7 cm. |
3 | Verwijder de stelen van de champignons. |
4 | Rijg de bosui met de champignons aan spiesen en laat deze 1 uur trekken in de marinade. |
5 | Rooster de spiesen 5-8 minuten op de barbecue en serveer direct. |
Een vegetarische topper!
EET SMAKELIJK!
Ga terug naar het overzicht met alle barbecuerecepten.