U heeft geen producten in uw winkelwagen.
De Smoker Box gebruikt u voor het roken van gerechten. Week de kruiden of het reukhout 24 uur in koud water. Laat alles goed uitlekken en doe dit in de Smoker Box. Plaats hem achter in de barbecue boven het vuur. Zet de barbecue aan met gesloten kap en wacht tot er rookvorming plaats vindt. Zet dan uw gerecht in de barbecue. Door de rookvorming krijgt het geheel een bijzondere smaak.
Specificaties voor de Patton Smokerbox
Merk | Patton |
---|---|
Soort | BBQ-gereedschap |
“Patton Smokerbox”
Ik vind dit een prima en handige smokebox. Wat wel handig was geweest is als de hoeveelheid gaten (of de grootte ervan) regelbaar zou zijn.
“Patton smokerbox”
Dit is een geweldige rookoven. In vergelijk met rookovens waar je overwegend vis (hangend) in kunt roken is deze rookoven veelzijdig. Zowel vlees als vis en zelfs groenten kunnen in deze rookoven gerookt worden. Een klein minpuntje (je moet toch wat te klagen hebben) is dat er geen temperatuurmeter aanwezig is. Doordat verschillende soorten vlees en vis een andere rooktemperatuur vereisen zou dit geen overbodige luxe zijn. Voor de rest mijns inziens een dikke 9