Gepofte aardappel



Voorbereidingstijd 10 minuten
Kooktijd 25 minuten
Porties 4 personen

Ingrediënten

600 gr aardappels
8 tenen knoflook, ongepeld
8 takjes tijm
75 gr margarine
peper en zout
4 grote stukken aluminiumfolie


Bereidingswijze

1 Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes van 2 cm. 
2 Vouw de stukken folie dubbel. Verdeel de aardappelen over de stukken folie. 
3 Voeg aan elk pakketje 2 tenen knoflook, 2 takjes tijm, een stukje margarine en royaal peper en zout toe. Vouw de pakketjes zorgvuldig dicht.
4 Leg de pakketjes op de barbecue en laat ze in 20-25 minuten zachtjes gaar poffen. 


Een vegetarische topper!


EET SMAKELIJK!

Ga terug naar het overzicht met alle barbecuerecepten.

Back to top
  Loading...