U heeft geen producten in uw winkelwagen.
- Home
- Alle barbecues
- Rookoven
Rookoven
-
- Houtskoolbarbecue
- Ø40-50 cm
- Ingebouwde thermometer
Filteren
Filters
-
CategorieMeer informatie
-
MerkMeer informatie
-
KleurMeer informatie
-
Type barbecueMeer informatie
-
BrandstofMeer informatie
-
KenmerkenMeer informatie
-
Diameter roosterMeer informatie
-
Materiaal roosterMeer informatie
-
Prijs
-
Bekijk 1 resultaten
Rookovens van diverse merken tegen scherpe prijzen en ruim op voorraad
Eenvoudige rookoven
Voeding roken is met een smoker heel gemakkelijk. Het aanmaken van de rookoven is al heel eenvoudig. Je hoeft alleen de houtskool of briketten aan te maken en hier leg je een laag rookchips of rookhout op. Daarna dien je de schaal te vullen met water. Maar voor een uniekere smaak kun je de schaal ook vullen met bijvoorbeeld wijn. De etenswaren leg je op het rooster of je hangt ze bij sommige rookovens aan ophanghaken. Wanneer je etenswaren aan de ophanghaken ophangt, kun je het rookproces controleren via een geïntegreerde thermometer en een regelbare luchttoevoer. Bovendien is het met een rookoven mogelijk om warm en koud te roken.Lekker en gezond!
Roken geeft je voeding een bijzondere en lekkere smaak. Vroeger werd de methode ook gebruikt om voedingswaren langer te kunnen bewaren. Tegenwoordig gebruiken mensen de smoker vooral omdat zij willen genieten van de lekkere smaak die gerookte voedingswaren krijgen. Maar het is niet alleen heel erg lekker, deze methode is ook nog eens heel erg gezond. Zuiverder kan niet, want je bereidt je eten namelijk zonder dat er vet of olie wordt gebruikt. Wat je onder andere kunt bereiden met een rookoven is:- Vis
- Kaas
- Vlees
- Gevogelte
- Schaaldieren
De verschillende soorten voedingswaren kunnen zelfs tegelijkertijd gerookt worden zonder dat ze elkaars smaak overnemen. Rook dus gerust vlees en vis op hetzelfde moment! Een smoker kan het hele jaar door gebruikt worden. Een rookoven is gewoon een ideaal toestel dat je continue perfecte kookresultaten levert.